Tune Your Brain

Coach – Life coach – Psychologie – Psycholoog – Hypnotherapie – Hypnose – NLP - Neurolinguïstisch programmeren

Je hebt het vast wel eens gehoord, voor pianospelen heb je lange en soepele vingers nodig! Of.. Ik ben al op leeftijd, ik ga nooit meer piano kunnen spelen zoals ik dat wil. Pianospelen is zo moeilijk, dit ga ik nooit leren. Fout! Dit zijn allemaal dingen die wij ons, of iemand anders wijs maken. Alles is mogelijk, zolang je maar wilt!

Ik heb zelf korte vingers, en heb nergens last van tijdens het spelen. Het geeft zelfs hier en daar enorme voordelen, en voor de nadelen bedenk je gewoon wat anders, zodat het vanzelf voor jou een voordeel word. Omdenken, dingen vanuit een andere hoek bekijken. Pragmatisch denken, dit is altijd al 1 van mijn sterkere punten geweest. Voor elk moeilijke “uitdaging” een simpele oplossing zoeken, met vrijwel hetzelfde resultaat.

Op bepaalde momenten in je leven lijk je wel te zweven, te vliegen.. alles gaat vanzelf. Je kunt alles aan, en je voelt jezelf helemaal fantastisch. Zonder enkele hulp van bijvoorbeeld alcohol en andere middelen. Hoe kan het toch dat ik mij nu dan niet goed zo voel als toen? Dit is mijn levensmissie geworden van ongeveer de laatste 15 jaar. De zoektocht naar ultiem geluk. De zoektocht naar het leven van je mooiste leven. De zoektocht hoe je het beste in jezelf en van anderen naar boven haalt.

Mijn Tune Your Brain coaching sessies, staan totaal los van mijn piano en keyboardlessen.  We gaan samen op avontuur naar wat het beste in jou naar boven brengt. We komen geen problemen tegen, maar alleen uitdagingen. Problemen bestaan niet, die maken wij onszelf alleen maar wijs. Net zoals dat je alleen maar lange vingers moet hebben om piano te kunnen spelen. Uitdagingen geven energie! En laten je hoger vliegen dan dat je ooit had gedacht..

In mijn Tune Your Brain sessies kan ik je onder andere helpen met:

 • Je vrijwel altijd goed voelen, met het verkeerde been uit bed stappen bestaat niet meer.
 • Zelfverzekerd zijn.
 • Dichtbij jezelf staan, geen blokkades, niet bang zijn om uitdagingen aan te gaan.
 • Niet bang zijn om te falen.
 • De volle potentie uit jezelf halen.
 • Het instant omzetten van negatieve prikkels naar positiviteit.
 • Verbetering van sport en school prestaties.

Ook kan ik je helpen met de wat specifiekere lichamelijke uitdagingen:

 • Burnout’s en Depressies.
 • Verslavingen, zoals een gokverslaving en game verslaving etc etc.
 • Eetstoornissen.
 • Stotteren (ik doe dit zelf ook, maar heb dit na veel jaren weten te tackelen tot het minimale)
 • Angsten

Natuurlijk kan ik je helpen met nog veel meer dingen, ik ben flexibel en veelzijdig!

 1. Mijn Tune Your Brain programma is er voor iedereen, kinderen en volwassenen. Jong, en oud.
 2.  Ik geef de sessies bij jou thuis of op de locatie waar jij moeite hebt om je uitdagingen aan te gaan.
 3. De tarieven liggen in lijn met mijn piano en keyboardlessen, alleen duren de Tune Your Brain sessies langer (vanaf ca 75 minuten, of 3 strippen). Hoeveel sessies we uiteindelijk nodig hebben ligt aan jezelf en wat jou “uitdaging” is. 1 sessie kan genoeg zijn, maar we gaan ervan uit dat er meerdere nodig zijn, ik geef vrijwel altijd huiswerk :D

Nieuwsgierig geworden? neem dan contact met mij op nadat je onderstaande vraag beantwoord hebt:

Ben je bereid om de prijs te betalen? 

Het geld is maar een schrijntje in vergelijking met wat je zelf zal moeten offeren om tot het resultaat te komen wat jij voor ogen hebt. Jezelf opnieuw “tunen” is een enorme opgave, en gaat alleen maar lukken als je er echt volledig zelf achter staat. Je moet het echt willen! Als je het niet genoeg wilt, kan ik jou ook niet helpen en is de sessie zonde van onze tijd en jou investering. Je zal het zelf moeten doen, ik kan je alleen de juiste tools aanbieden in wat jij nodig hebt.