Tune Your Brain

Coach – Life coach – Psychologie – Psycholoog – Mindfulness – Hypnotherapie – Hypnose – NLP - Neurolinguïstisch programmeren

MENTAL COACHING

Ultieme focus en mentale rust

In mijn inmiddels 18 jaar ervaring met 1 op 1 coaching via mijn pianolessen heb ik heel veel mensen mogen begeleiden. Mijn ervaring is dat als je vastloopt in je pianoles er bij nader onderzoek iets totaal anders aan de hand kan zijn waardoor het niet lukt. Denk bijvoorbeeld aan stress op werk of school, een gebrek aan zelfvertrouwen, de verwachtingen die je van jezelf hebt of denkt dat de omgeving van je heeft, ervaringen uit het verleden die je beperken zonder dat je het door hebt.

In de loop van de jaren heb ik gemerkt dat ik enorm veel energie haal uit deze 1-op-1 coaching; waardoor mijn pianolessen, mits mensen daarvoor open staan, verder gaan dan normale lessen. De menselijke psyche fascineert mij, het is voor bijna iedereen mogelijk om meer uit zichzelf te halen. Doordat ik een goed creatief probleemoplossend vermogen heb, heb ik veel van mijn leerlingen verder kunnen helpen, niet alleen in hun pianospel maar ook in hun mentale balans.

Voor mezelf ben ik zelf ook altijd op zoek naar hoe ik  mentaal kan verbeteren – met name omdat ik vroeger mentaal door diepe dalen ben gegaan zonder dat ik wist waarom. Om deze reden ben ik al jarenlang op zoek naar een betere mentale balans. Deze zoektocht; en de antwoorden die ik heb gekregen zijn gevormd door de piano-coaching sessies, veel onderzoek online, ervaringen met slechte geestelijke gezondheid in mijn directe omgeving en de mentale verkenning en uitdaging in mijn eigen psyche.

De basisprincipes voor mentale balans die ik heb gevonden zijn focus en mentale rust. Balans creëer je door de juiste focus, en voor focus heb je mentale rust nodig. Op basis van deze principes ga ik in de Tune Your Brain sessies graag met je aan de slag.

In mijn Tune Your Brain sessies kan ik je onder andere helpen met:

  • Zelfverzekerd zijn.
  • Dichtbij jezelf staan, geen blokkades, niet bang zijn om uitdagingen aan te gaan.
  • Niet bang zijn om te falen.
  • De volle potentie uit jezelf halen.
  • Het instant omzetten van negatieve prikkels naar positiviteit.
  • Verbetering van sport en school prestaties.
  • lichamelijke beperkingen die vanuit de psyche veroorzaakt worden.

Verdere info:

  • Mijn Tune Your Brain sessies zijn er voor iedereen, en voor elke uitdaging.
  • Ik geef de sessies bij jou thuis of op de locatie waar jij moeite hebt om je uitdagingen aan te gaan. Of per januari 2020 in mijn eigen praktijkruimte in het mooie pittoreske Bleskensgraaf.
  • De tarieven liggen in lijn met mijn piano en keyboardlessen, alleen duren de Tune Your Brain sessies langer (vanaf ca 75 minuten, of 3 strippen). Hoeveel sessies we uiteindelijk nodig hebben ligt aan jezelf en wat jou “uitdaging” is. 1 sessie kan genoeg zijn, maar we gaan ervan uit dat er meerdere nodig zijn, ik geef vrijwel altijd huiswerk :D

Coach – Life coach – Psychologie – Psycholoog – Mindfulness – Hypnotherapie – Hypnose – NLP – Neurolinguïstisch programmeren